Benvinguts a la Web de la FALLA AVINGUDA 18 DE JULIOL

               PRESIDENT 2022                               FALLERA MAJOR 2022                     PRESIDENT  INFANTIL  2022      FALLERA MAJOR INFANTIL 2022

          JAVIER BOIX GÓMEZ                               SILVIA MERINO VIDAL                     VICENT GIMÉNEZ MANCEBO              NAGORE MULET CLAVER

             MISSATGE DEL PRESIDENT

 

Bona vesprà,

En primer lloc, donar-vos a tots les GRÀCIES per formar part de la comissió en un any tan complicat com el que tenim per davant.

Com bé sabeu no serà un any normal, les incertesa amb què iniciarem este exercici continua. Encara no sabem quins actes podran realitzar-se, però estic segur que aquells que pogam realitzar comptarem amb tot el vostre suport i farem que les Falles 2021 siguen igual o més especials si cap.

Es tracta d'una any diferent, fem d'ell un any màgic, principalment per a les nostres falleres majors i el nostre president infantil. Que la il·lusió amb què van iniciar esta aventura no decaiga sinó tot al contrari. Fem que siga un any especial per a ells i per a tots nosaltres.

En els pròxims dies vos informarem quin dia obrirem el cau per fer una reunió informativa sobre l’actual situació.

Com vos he dit a l'inici, MOLTES GRÀCIES i amunt la Falla av. 18 de juliol!!!💪🏻👏🏻

 

 

 

 


NOTÍCIES


Volver al resumen

13/06/2022

La Falla Avinguda 18 de Juliol se suma al condol de la família i col·lectiu faller en general, per la defunció de Pasqual Carrasquer Pasqualet (Sueca 1926 - 2022).

Hui és un dia trist per Sueca i tot el col·lectiu faller, l'artista faller Pascual Carrasquer Blasco “Pasqualet” ens ha deixat aquesta matinada als seus 96 anys.
Un trosset de la nostra història fallera hui s'en va al cel, però sempre quedaran al nostre record tots aquells monumets que engal·lanaren la nostra barriada al llarg de tants anys! Allà on estigues, aquesta falla sempre et recordarà amb gran estima.
D.E.P Pasqualet

 photo_2022-06-13_12-47-07.jpg


Volver al resumen


 

 
Programa de falles
Programa detallat de les falles
PROGRAMA_FALLES.pdf (1.07MB)
Programa de falles
Programa detallat de les falles
PROGRAMA_FALLES.pdf (1.07MB)